lørdag 18. august 2018

Gunnhild og Anders

18.8.18 Den store bryllupsdagen! 

I september 2017 fikk jeg en hyggelig forespørsel i fra en vordende brud om fotografering av bryllupet som skulle stå på Kvam og som alltid så  forsøker jeg å få til et møte med brudeparet først. Bryllup er en dag folk legger ned utrolig mye tid og penger i å få perfekt og da er det jo vår oppgave å dokumentere dagen slik at de senere kan kose seg med bildene og gjenoppleve dagen på nytt.

Et ledd i denne planleggingen og som en service til brudeparet og for at vi skal bli litt bedre kjent så tilbyr jeg kjærestefotografering - dette er en liten og uformell shoot. Formålet er upretensiøst, det er ikke noe jeg tar ekstra betalt for og om brudeparet vil bruke bildene på invitasjoner, egen bryllupsside eller "save-the-date" kort så er det helt greit. Bildene jeg leverer fra meg er store nok til å skrives ut. 
Kjærestefotografering desember 2017

Så heldige var vi at vi fikk være med på Gunnhild og Anders sin store festdag. Og for en dag! Brudepynting på Hårek på Kvam, brudgom-pynting (kan man si det?) på Rondablikk, vielse i Kvam Kirke, portrettfoto på Øvre Kjæstad og fest på Rudi Gard. 16 timer med latter og moro, vakre små øyeblikk, familefest og høytid. Vi har fanget det meste. Med 2 kamera i aksjon det meste av tiden, og rutinerte bryllupsfotografer mister vi ingenting. Vi får med alt. 

Mens Hilde fotograferer bruden og hennes forlover på Hårek Salong på Kvam er Aud Marit på Rondablikk og foreviger brudgommens strabaser med å få på seg bunad sammen med sine forlovere.Mor legger siste hånd på verketAlle foto av brudgom og forlovere er ved Aud Marit Trelvik.Vielsen foretas av Jens Petter Ous i Kvam KirkeKakeskjæring er gøy!
Det er så viktig for oss som fotografer og få med disse gullkanta øyeblikka

Brudevals på låvegulvet

16 timer etter fotostart vinker brudeparet farvel
 til gjestene i lyset av 90 stjerneskudd foran låven på Rudi Gard