lørdag 2. februar 2019

Cecilie og Pål Vegard



Peisvarmen i Snøhotellet - vakker og iskald
2 ferbruar valgte Cecilie og Pål Vegard å gi hverandre sitt JA i fantastiske omgivelser i Hunderfossen Iskatedral. Og vi var så heldige å få følge dem hele dagen. Dette må være noe av det nydeligste jeg har sett og utfordrigene stor i kø for fotografene her. Med vekslende lysfothold og stor variasjon på både temperatur og lyskilder krevde det mye påpasselighet. Vi ønsket å tilføre litt lys der det var nødvendig, samtidig som vi ikke ødela stemningen som led-belysningen i katedral og hotell skapte. Og når vi kom til Trollsalen og selskap var det nesten helt mørkt. Stemningsfult med stearinlys og ekstremsport for brylupsfotografer.

Katedralen fylt til randen og heldigvis hadde alle reinsdyrskinn å sitte på
Katedralens alter og kor er som tatt ut av et eventyr. Alteret og all iskunsten er laget av iskunstneren Elisabeth Kristensen
Etter vielsen er det tradisjonelt tid til å ta portretter og her var det så mange muligheter at vi virkelig kunne boltre oss. Snøhotellet måtte vi jo bruke, kirken likeså - og vi valgte også å ta en serie inne foran Trollsalen. Der fikk vi også tatt litt familiebilder. 

Bardisken på snæhotellet
Korrideoren mellom Iskatedralen og Snøhotellet

Når bruden er i lykkelige omstendigheter 
Snøhotellet har senger omgitt av iskunst
Isktedralen og snøhotellet har tusenvis av ledlys som lager magisk stemning. Heldigvis var det vakre brudeparet godt kledd.

Det er vel bare i Norge brudeparet ankommer på spark? 
To skal snart bli tre.. :)


Det siste vi fotograferer er oftest brudevalsen - det er så koselig å få med den - og Cecilie og Pål Vegar imponerte både fotografer og gjester med en fantastisk danseoppvisning
Lykke til på veien og tusen takk for at vi fikk dele dagen med dere
Aud Marit og Hilde